Ik was spoedig op zoek naar Samsung reparatie Breda. Op de website van iPhone APK kunt u alle verschillende schades zien die dit bedrijf voor u kan repareren. Ook staan de prijs en de wachttijd duidelijk op de website beschreven. Een ervaren bedrijf, met veel positieve klanten. U kunt langs iPhone APK gaan om uw kapotte toestel in te leveren of u verzendt het toestel naar het adres van iPhone APK, deze is te vinden op de website.

Samsung Galaxy S9 schade

Mijn Samsung Galaxy S9 had helaas schade opgelopen. De aan-/uit schakelaar kon niet meer ingedrukt worden. Na een tijdje was ik klaar met dit probleem en ik besloot op het internet te zoeken naar Samsung reparatie Breda. Na een tijdje zoeken stuurde ik mijn kapotte Samsung Galaxy S9 op naar het bedrijf iPhone APK. Na een dag werd mij telefoon teruggestuurd, zonder enige schade. De aan-/uit schakelaar werkte weer als nieuw en ik ben erg blij dat mijn telefoon zo snel is gemaakt. Ik zal vaker terugkomen voor Samsung reparatie Breda.

 

Garantie en onderdelen

Voor de reparatie van uw Samsung worden 100% originele onderdelen gebruikt door iPhone APK, dit staat op de website beschreven. In de winkel kunnen de medewerkers u de onderdelen laten zien en leggen zij graag alles uit over uw Samsung reparatie Breda. De garantie van uw reparatie is 3 maanden. Als u na deze drie maanden vragen of klachten heeft, kunt u natuurlijk altijd de winkel bezoeken van iPhone APK.

Meer weten over telefoon reparaties? Bekijk dan ook deze pagina!