Afgelopen jaar heb ik een bedrijf opgezet in Eindhoven samen met mijn man. Daarvoor heb je natuurlijk een accountant nodig. Ik ging op internet op zoek naar accountant Eindhoven. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Wij zijn BenT. Dit bedrijf heeft ons super goed geïnformeerd en na een paar afspraken zijn wij een samenwerking aangegaan. Inmiddels zijn wij al meer dan een jaar super tevreden met hun. Het werk met dit bedrijf is zeker aan te raden.

Ondersteuning als ondernemer

Ben jij opzoek naar een Accountant in Eindhoven? Wij zijn BenT biedt ondersteuning als ondernemer. Deze ondersteuning hebben zij bij mijn bedrijf ook weten te verwerkelijken. Een accountant is overigens niet verplicht maar voor bedrijven is het wel een heuse aanvulling. Een accountant biedt extra kwaliteit, dit omdat een accountant altijd moet voldoen aan strenge eisen. Met

accountant Eindhoven

De voornaamste voordelen

Als je een accountant wil worden dien je daarvoor eerst een opleiding afgerond te hebben. Dit dient een uitgebreide opleiding te zijn met inclusief een driejarige praktijkstage. Ook is een accountant verplicht om  regelmatig cursussen en extra opleidingen in zijn vakgebied te volgen. Kantoren worden getest door een bepaald bedrijf om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Als je account wil worden na je studie dien je ook een eed af te leggen waarin je belooft dat je je aan de beroepsregels houdt. De accountants in Eindhoven zijn over het algemeen van hogere kwaliteit. Zij worden elke week streng gecontroleerd op hun werk en de kwaliteit ligt super hoog.