LavalingewaardBent u op zoek naar een boekhouder die betrouwbaar is, goed kan communiceren en weet waar die het over heeft? Zoek niet verder, u heeft het juiste administratie- en advieskantoor gevonden. LAVA staat voor Lingewaard Adviseurs & Vakkundige Administrateurs. Wij zijn gevestigd in Bemmel, dit ligt tussen de twee grootste steden van Gelderland. Tussen Arnhem en Nijmegen.

Onze pakketten

Bij LAVA Lingewaard werken wij onder andere met een aantal pakketten. Wij hebben een instap pakket, tussenstap pakket en een opstap pakket. Bij ieder van deze pakketten leveren wij een nette service administratie. Al vanaf €50 per maand kunnen wij je van dienst zijn. Wij nemen het meeste deel van het papierwerk van u over. Zo kunt u zich focussen op wat u het aller liefste doet: ondernemen. Bekijk website van LAVA Lingewaard voor meer informatie over onze pakketten. Hier staat wat de extra’s zijn per pakket en hoeveel deze kosten. Wilt u te werk gaan zonder en pakket? Dit kan ook, stuur ons een bericht of maak een afspraak om samen met ons te kijken naar verschillende opties.

Contact

Voor vragen en advies over boekhouding kunt u terecht bij LAVA Lingewaard. Bekijk website voor meer informatie over de verschillende pakketten. Ook zijn onze contactgegevens te vinden op onze website. U kunt ons een bericht sturen door middel van ons contactformulier van onze website. Wij antwoorden hier doorgaans binnen 24 uur op. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste boekhouder.