vastgoedSteeds meer consumenten vragen zich af hoe ze zo veilig mogelijk een goed rendement uit hun spaargeld kunnen halen. De rente op spaarrekeningen is in de meeste gevallen niet langer de moeite waard. Aandelenhandel is ondanks het hoge mogelijke rendement erg risicovol. Staatsobligaties zijn erg veilig maar leveren net als een spaarrekening toch weinig op. Investeren in grond is voor u misschien een goede optie! Het is een risicoarme vorm van investeren waarbij toch keer op keer goede rendementen worden behaald. Lees hieronder meer over deze vorm van investeren van uw geld.

Waardestijging

Een stuk koopt u in de hoop dat dit stuk grond bijvoorbeeld door een aangepast bestemmingsplan meer waard wordt. Wanneer agrarische grond bijvoorbeeld grond voor de bouw van kantoren of wegen wordt. Deze grond wordt dan in één klap een stuk meer waard, omdat deze grond voor projectontwikkelaars of de gemeente een stuk meer waard is dan voor boeren. Er valt uit deze grond immers een stuk meer winst te halen.

Beleggen via SA Vastgoed

Het is hierbij wel belangrijk om te weten welke grond binnenkort van bestemmingsplan verandert. Daarom is het verstandig een derde partij in te schakelen die ontwikkelen op het gebied van bestemmingsplannen constant in de gaten houdt, en de signalen kent waar men op moet letten om te weten of zo’n wijziging op het punt staat te gebeuren. SA Vastgoed helpt daar dan ook graag bij. Hierdoor loopt u een stuk minder risico en heeft u veel minder omkijken naar het investeren.

Heeft u vragen?

Wilt u graag in een persoonlijk gesprek meer informatie krijgen over het investeren in grond? Of heeft u specifieke vragen over uw situatie die u graag aan een medewerker zou willen stellen? Neem daarvoor gerust contact op, de medewerkers van SA Vastgoed staan voor u klaar!